Badkamer showroom

Baderie van den Boomen
Kerver 8 (route)
5521 DB Eersel

Ontdek alle mogelijkheden bij Baderie

Kom langs in onze vernieuwde showroom en ontdek de nieuwe Baderie badkamers die wij voor jou hebben samengesteld. Of laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw nieuwe toiletruimte. Wij nemen in de showroom alle tijd voor je om samen de juiste keuzes te maken.

Als badkamerspecialist zitten wij bovenop de nieuwste badkamertrends. Dit laten we niet alleen in onze ontwerpen zien maar tonen we je ook graag in onze showroom. Loop tijdens openingstijden gerust eens binnen voor het opdoen van inspiratie. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Dan plannen we graag een afspraak in. Zo ben je ervan verzekerd dat we alle tijd hebben om naar jouw wensen te luitsteren en zo uiteindelijk tot een badkamerontwerp op maat te komen.

Kun je niet wachten om te starten met inspireren? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine boordevol tips aan, zodat je thuis eerst allerlei ideeën kunt opdoen. Wij nemen daarna in de showroom alle tijd voor je om samen de juiste keuzes te maken.

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer
  • Vertrouw op 30 jaar vakmanschap
  • Binnen afzienbare tijd een offerte op maat
  • Een adviseur die op de hoogte is van de laatste trends
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Alle disciplines van ontwerp tot realisatie in eigen huis
  • Klanten beoordelen ons met 5 sterren (Google reviews)
  • Wij ontzorgen onze klant van A tot Z

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van den Boomen