Een geometrische badkamer met een natuurlijke uitstraling

Nature line

Modern chic, strak design

De Nature Line is een badkamerstijl waarin we een rustige en natuurlijke uitstraling creëren in combinatie met moderne geometrische vormen. Een moderne badkamer waarin je heerlijk ontspant na een hectische dag.

De Nature Line badkamer krijgt dankzij de open en overzichtelijke indeling een ruimtelijke en warme uitstraling. Daarnaast zorgt de combinatie van patronen en materialen voor een moderne sfeer met gevoel voor detail. Subtiele details zijn bijvoorbeeld verwerkt in de hexagon (zeshoek) wandtegel, handige opbergsystemen én het mozaïek motief.

Een ruimtelijk gevoel met een moderne en grafische twist

In kleine én grote badkamers vinden wij het van belang om op de juiste manier met de ruimte om te gaan. Zo bedachten wij voor deze moderne badkamer een innovatieve oplossing om ruimte te besparen en meer comfort toe te passen. Dankzij het laten verdwijnen van de schuifdeur achter de douchewand blijft de warmte in de douche én wordt de badkamervloer niet nat tijdens het douchen.

Ook het badkamermeubel is met veel toewijding en oog voor detail ontworpen. Niet alleen biedt de apothekerskast heel veel opbergruimte. Ook de spiegelkast is een perfecte plek voor het opbergen van toiletspullen. In de douche plaatsen we een opklapbaar douchezitje geheel in stijl van de moderne Nature Line badkamer. De badkamer straalt een moderne stijl uit dankzij de toepassing van diverse grafische patronen in tegels en voegen.

Neutrale tinten en bijzondere vormen

Bijzondere patronen worden met elkaar gecombineerd om een moderne badkamer met een geometrische look te realiseren.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van den Boomen