Werkwijze

In 5 stappen naar jouw ideale badkamer

In de zoektocht naar jouw ideale badkamer heb je vast al inspiratie opgedaan. Misschien al wel een Pinterest bord aangemaakt met daarop alles wat je aanspreekt. Vanuit jouw persoonlijke stijl gaan we samen stap voor stap verder tot er een badkamerontwerp is naar jouw wens. Zie je misschien door de bomen het bos niet meer? Is er teveel om uit te kiezen? Bij Baderie van den Boomen begrijpen we dat en begeleiden we je graag in het maken van de juiste keuze. Hierbij gaan we altijd uit van jouw wensen en van jouw persoonlijke smaak.

De specialisten van Baderie hebben oog voor de kleinste details. Met een team van eigen vakmensen zorgen wij ervoor dat de installatie perfect verloopt. Doordat we alle disciplines zelf in huis hebben en werken met één aanspreekpunt, blijven de lijntjes kort en kunnen we makkelijk schakelen. We zetten net die stap extra, vanaf de eerste kennismaking tot en met de het laatste kitrandje. Want pas als alles klopt zijn wij tevreden. Onze service houdt daarom ook niet op na de oplevering. Onze werkwijze is kristalhelder. We hebben hem onderverdeeld in 5 overzichtelijke stappen. Zo wordt het traject naar een nieuwe badkamer nog leuker. En ook mooi: gedurende het hele traject heb jij een vaste contactpersoon.

Stap 1: Inspireren

Inspiratie is waar alles mee begint. Bij Baderie inspireren we je dan ook op veel verschillende manieren. Van een eigen magazine tot complete voorbeeldbadkamers. Altijd volgens de laatste trends en vol innovaties. Bekijk ons Pinterest account om alvast wat ideeën op te doen.

“Bij Baderie maken we het badkamer uitzoeken weer echt leuk; wij maken alleen jouw ideeën, nét dat beetje beter of slimmer”

Badkamermeester Baderie van den Boomen

Stap 2: Kiezen

Bij het maken van alle keuzes die bij een nieuwe badkamer komen kijken – en dat zijn er best veel – staat je eigen persoonlijke Badkamermeester voor je klaar. Hij of zij helpt je niet alleen met kiezen, maar draagt ook oplossingen aan voor als je het even niet weet. Dit alles gebeurt altijd met oog voor detail en volgens jouw eigen smaak. Want jij bent het uitgangspunt.

De Baderie Badkamermeesters ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes.

Stap 3: Ontwerpen

Ook het ontwerpen hoef je niet zelf te doen: je badkamermeester verwerkt alle ideeën in een 3D-ontwerp, waarbij je in een oogopslag zelf kunt zien of de gemaakte keuzes bij elkaar passen. Of wat er gebeurt als je een kleur, tegel of bijvoorbeeld kraan aanpast. Zo weet je zeker dat het goed komt en dat je straks optimaal kunt genieten in je nieuwe droombadkamer.

De Baderie Badkamermeesters staan voor je klaar!

Stap 4: Installeren

Dit doen andere vakmensen weer voor je. Van eventuele sloop, het aan- of verleggen van leidingen tot het perfect afkitten van het laatste randje aan toe. Ook mooi: je badkamer wordt helemaal ge-bruiksklaar en brandschoon opgeleverd, zodat jij snel over kunt gaan tot stap 5!

Vertrouw op 40 jaar ervaring

Stap 5: Genieten

De laatste stap mag je helemaal zelf doen: genieten. Spring onder die nieuwe regendouche, dompel je onder in dat mooie bad, poets je tanden bij die sfeervolle verlichting, kam je haren voor de schitte-rende spiegel… Wat je het eerst doet maakt niet uit, want je hebt alle tijd. Van jouw perfecte droom-badkamer kun je eindeloos genieten.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van den Boomen