De eerste stap naar jouw mooiste badkamer

Vertrouw gewoon op 40 jaar ervaring, wij helpen graag bij het maken van de beste keuzes op gebied van stijl én functionaliteit. In het bepalen van jouw stijl is inspiratie het sleutelwoord.

Dat allereerste idee voor je nieuwe badkamer, daarvoor heb je inspiratie nodig. Inspiratie kan zitten in van alles. Een kleur die je mooi vindt, een materiaal dat je aanspreekt of een vorm waar je blij van wordt. In een badkamer heb je veel verschillende elementen nodig. Bovendien is er heel veel keuze. Dus hoe begin je? Bij Baderie helpen we je graag op weg. Met inspiratie, met informatie en uiteindelijk ook met de installatie. Zo krijg jij straks de badkamer van je dromen.

Net zoals ieder mens uniek is, is ook elk interieur én elke badkamer enig in zijn soort. Onze Badkamermeesters kijken daarom niet alleen naar de ruimte. Ze zorgen er ook voor dat de uiteindelijke gebruikers er straks optimaal van kunnen genieten. Zo heeft een groot gezin andere wensen dan een één- of tweepersoons huishouden. Sommige mensen willen graag vooral heel veel opbergruimte en anderen geven juist liever voorrang aan een ligbad. En natuurlijk zijn niet alle badkamers even groot.

ontvang professioneel badkamer advies van baderie

De mooiste producten

Wat voor jou de perfecte badkamer is, hangt dus af van veel factoren. Jouw smaak en persoonlijke stijl zijn daarbij doorslaggevend. Daarom proberen we je op allerlei manieren te inspireren. Zo is er ons eigen mooie Baderie Inspiratiemagazine.

Verder bezoeken we de belangrijkste beurzen en zetten aan de hand daarvan de belangrijkste badkamertrends van het moment op een rij. En tot slot bieden we je allerlei stijltips én we bloggen natuurlijk regelmatig over de mooiste producten en nieuwste ontwikkelingen. Alles om bij jou de inspiratie te laten stromen. Zo krijg jij straks de badkamer die tot in detail perfect bij je past.

Kom langs voor persoonlijk advies

Wij nemen altijd ruimschoots de tijd voor jou

Mogen we je verwelkomen in onze showroom? Daar kijken we naar uit! Dan ga je inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom; daar vind je complete badkamers in uiteenlopende stijlen. Zo krijg je meteen een goed beeld van welke badkamerstijl bij je past. Krijgen je wensen al vorm? Dan zitten we helemaal klaar voor je, om een persoonlijk ontwerp te maken en jouw situatie in kaart te brengen.

Bij Baderie geven we daarbij evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Met onze ruime ervaring voegen we graag nog slimme oplossingen toe of kijken we hoe we stijlelementen kunnen toevoegen die het geheel nog passender maken. Met onze VR-tool bieden we je daarna de mogelijkheid om virtueel door je nieuwe badkamer heen te lopen.

In een 3D ontwerp komt dan alles samen: tegelpatroon, het gekozen sanitair, kleurstellingen, de indeling en stijlelementen. Het kijkje in jouw nieuwe badkamer! En dan weet je straks nog beter waar je voor kiest.

Kan je niet wachten? Zet dan nu de eerste stap naar jouw badkamer.

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer
  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Een adviesgesprek wanneer het jou uitkomt
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van den Boomen