Scandinavische schoonheid dankzij een warm kleurenpalet

Nordic line

Modern chic

Stijlvol en praktisch: de Scandinavische badkamer

De Nordic Line sfeer is een prachtig voorbeeld van hoe wij de Scandinavische stijl toepassen in een badkamer. De warmte van de houttegel gecombineerd met lichte neutrale tinten zorgen voor een tijdloze badkamerstijl.

Het kleurenpalet van wit, grijs en pasteltinten past perfect bij de geometrische vormen en het hout. Door kleine details toe te voegen, zoals de mozaïektegels bij het bad, ontstaat er meer diepte in structuren en materialen. De balans tussen grote en kleine gebaren versterkt hierdoor nog meer.

Strakke lijnen gecombineerd met natuurlijke structuren

De Scandinavische stijl typeert zich dankzij de strakke lijnen die samen met natuurlijke materialen gebruikt worden. Hout is een belangrijk element in de Scandinavische stijl en daarom passen wij het toe als houttegel. De houtlook tegels geven een fraai beeld van de creatieve mogelijkheden van tegels. Door zo min mogelijk gebruik te maken van detailleringen en profielen straalt de Nordic Line badkamer een tijdloze sfeer uit. De minimalistische gedachte zien we terug in de douchewand, de comfortabele doucheset maar ook in de prachtige badkraan en wastafelkraan.

Dankzij deze eenheid in stijl van diverse soorten kranen hebben we een rustige en fijne sfeer in de Nordic Line badkamer gecreëerd. Slimmigheden zoals het plaatsen van het toilet achter een muurtje zorgen voor meer privacy. Maar ook de slimme en creatieve nis-oplossing bij het bad zorgt voor extra ruimte voor badspulletjes. De mozaïektegels geven de nis nog een extra subtiele uitstraling in de detaillering van de badkamer. Het mat witte badkamermeubel van Villeroy & Boch biedt extra veel ruimte naast de wastafel voor badkameraccessoires en dagelijkse spulletjes.

Comfortabele badbeleving

Het Villeroy & Boch ligbad in deze luxe badkamer staat garant voor een comfortabele badbeleving, dankzij de royale diepte en praktische rand.

Bezoek onze showroom

Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk

Onze showroom is er om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Daarna verloopt alles net zo comfortabel en persoonlijk. Duidelijke afspraken, installatie door onze eigen ervaren vakmensen en service tot ver na de oplevering. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘het geluk in elk detail zit’.

Badkamermeester Baderie van den Boomen